LVL Lash Lift

Lash Lift (LVL- Längd, volym, lyft)
Lash Lift är en fransbehandling som semi- permanentar, böjer och framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma de. Behandlingen ger effekten av längre och fylligare fransar. Färgning av fransarna ingår, vilket ger en naturlig "mascara" effekt och en piggare look. Vi anpassar böjen och styrkan utifrån kundens önskemål.

Vi jobbar med produkter från Nouveau Lashes som är skaparna av Lash Lift behandlingen sedan 2005. Märket har röstats fram 5 gånger som det bästa fransmärket, dels för kvalitet och all forskning som ligger bakom produkterna.

Att tänka på efter behandlingen:
- Utsätt inte fransarna för ånga och värme på 24h

- Gnugga inte på fransarna på 24h
- Försök att inte sova på fransarna första natten
- Undvik vattenfast mascara och oljebaserade produkter för bäst hållbarhet.

Hur länge håller behandlingen? Ca 6-8 veckor beroende på hur man sköter fransarna, och hur snabb växtcykel fransarna har.

Brow Lift

Brow Lift/ Brow Lamination som det också kallas, är en semi- permanent behandling för ögonbryn som går ut på att rikta stråna till önskad form. Behandlingen skapar symmetri i ojämna bryn, tämjer svårhanterliga/ nedåtväxande hårstrån och framhäver brynen vilket resulterar fylligare bryn med ditt befintliga brynhår. I behandlingen ingår brynplockning, vaxning och färgning. 


Fluffy Lami & Natural Lami
Vi har tagit fram två metoder, Fluffy Lami: Extremt borstad resultat, och Natural Lami: Subtilt resultat.

Intensiteten varierar beroende på önskemål. Innan behandlingen går vi igenom dina önskemål, sedan bedömer vi tillsammans vilken metod som passar dina brynbehov. 

KOMBO- Lash Lift & Brow Lift

Kan man göra LVL Lash Lift & Brow Lift samtidigt?

Under KOMBO behandlingen utför vi både Lash Lift och Brow Lift samtidigt. För att få ett fullständigt resultat rekommenderar vi att man kombinerar Lash Lift och Brow Lift.

På bilden ser ni resultatet efter en kombo behandling. Man får en piggare look och ett fint lyft.

-LVL Lash Lift & Fransfärg
-Brow Lift, brynplockning, vaxning och färgning


(Vi har endast arbetat med kundens befintliga hårstrån)