Om oss

 

Välkommen till Soieskin!

Passionen för skönhet för oss väcktes när vi var små då vi upptäckte hur förtjusande det var att se på vår mor utföra hennes skönhetsrutin framför spegeln varje dag. Det var magiskt att se hur hennes hy lyste och hennes skönhet skina för varje dag vilket var anledningen till varför vårt intresse för skönhet etablerades samt starten på vår karriär som Make- Up artister. Vi insåg snabbt att smink och hudvård går hand i hand och vårt mål är att skapa en helhetslösning för alla i syfte att uppnå en fantastisk hy! Således startade vi företaget Soieskin vilket betyder "silkeslen hud" på franska, som just är vår huvudfokus - att du ska få silkeslen och hälsosam hud.

Vår vision är att alla skall älska sin hud. Som kund hos oss på Soieskin får du ta del av våra unika behandlingar som är framtagna för att förbättra just din hud samt att du skall få en underbar upplevelse av dessa behandlingar. De hudvårdsbehandlingarna vi erbjuder förbereder huden inför en fantastisk självlyster och därmed Make- Up resultat. Då vi alla har olika hudtyper och olika problemområden i huden, så skräddarsyr vi helt egna behandlingar anpassad till din hud och det du vill uppnå. Detta är för att successivt uppnå önskad resultat för just dig, dessutom för att garantera att vi fokuserar på kundens välmående och önskemål.

Soieskin är det självklara valet av Make- Up artister inför event, stora som små och inför stora dagar som bröllopsdagen!

Kontakta oss

Soie Skin Sweden

Wiboms Väg 17, 171 60 Solna

info@soieskin.se
070 787 50 08Media